Om te kunnen beoordelen op welke manier onze website wordt gebruikt, willen wij graag enkele cookies plaatsen.
Gouwe_Land Gouweland

Vakantiewoning Gouwe Land

Gouwe Land is een prachtige vakantiewoning van 100 vierkante meter.

Na de ruime entree komt u in de woonkamer met grote open keuken. Aan de grote eettafel kun je heerlijk werken, eten of eindeloos kranten, praten en heerlijk zitten. De hele woning heeft grote lichte ramen waardoor je rondom zicht, licht en ruimte ervaart.

In de gang, centraal in het huis, treft u een apart toilet en daar tegenover een slaapkamer voor twee (drie) personen. Aan het eind van de gang ligt een royale tweepersoons slaapkamer met aansluitend de ruime badkamer.

De woning heeft een aparte grote ruimte met een wasmachine, een hoge losse wasbak en extra kastruimte. Alles is gelijkvloers met in iedere ruimte grote ramen. De hele vakantiewoning is voorzien van een prachtige houten vloer.

Gouwe land ligt in, en aan de achterzijde van Rijksmonument Boerderij Hooghoutwout. De boerderij stamt van 1671. De schitterende uitstraling, zowel buiten als binnen met bijvoorbeeld de oude balken, herbergt een heel fijn en modern vakantiehuis. Voorzien van WIFI, een grote TV en nieuwe vaatwasser. De inrichting is warm en gezellig en hier en daar gecombineerd met hotel-luxe.

Buiten treft u een schitterende tuin met verschillende oude bomen en een vrij uitzicht over het land. Vlak naast de woning staat een prieel. Hierin kunt u heerlijk loungen, eten en verblijven.

Gouwe Land

© 2024 Gouwe Land • Gouwe 48 • 1718 LL Hoogwoud
Privacyverklaring • E-mail: jo@gouweland.nl

Cookietoestemming wijzigen