Om te kunnen beoordelen op welke manier onze website wordt gebruikt, willen wij graag enkele cookies plaatsen.
Gouwe_Land Gouweland

Over ons

De boerderij Hooghoutwout is al 350 jaar in onze familie. Boeren en walvisjacht (Aartswoud lag aan de Zuiderzee) dat was waar de mensen zich mee bezig hielden.

In de loop van de tijd is dit veranderd en de laatste boer was Fred zijn Opa. Hij heeft land verkocht en in de boerderij drie wooneenheden laten bouwen. In het officiële woonhuis (de voorzijde)  zit nog de oude pronkkamer met prachtige schouw. Vakantiewoning Gouwe Land heeft nog de oude balken van 1671. 

Inmiddels wonen wij, Fred & Jolanda alweer 24 jaar op deze prachtige plek. Fred heeft een architectenbureau en Jolanda werkt als HR adviseur.  Wij hebben drie zonen Joost, Pieter en Kees.  Zij  gaan naar verschillende opleidingen en hebben een brede interesse.

Jolanda komt uit Alkmaar maar is nog elke dag blij dat zij is verhuisd naar West-Friesland.  Helemaal niet saai, wel veel ruimte en rust en elke dag die prachtige echte Hollandse luchten! Elk jaargetijden heeft hier zijn eigen kracht en pracht. 

Inmiddels hebben wij veel ervaring met familie, vrienden en gasten. Wij weten dat je op deze plek heel goed kunt relaxen. Zowel actief als passief.  Dit geven wij u graag mee.   Wij vinden het leuk om andere mensen te ontmoeten maar waarderen ieders privacy.  Bij ons kunt u in een veilige omgeving een super tijd hebben. 

Graag tot ziens. 
Jo & Fred 

Gouwe Land

© 2024 Gouwe Land • Gouwe 48 • 1718 LL Hoogwoud
Privacyverklaring • E-mail: jo@gouweland.nl

Cookietoestemming wijzigen